Η προκήρυξη εθνικών εκλογών για την Κυριακή 25 Ιανουαρίου του 2015, δημιουργεί πρόβλημα ως προς την «ομαλή» διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της Super League.
Κι αυτό, διότι για το τριήμερο 24-26 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί να γίνει η 20ή αγωνιστική. Έτσι, η διοργανώτρια αρχή αναζητά λύση, δεδομένου ότι οι «διαθέσιμες» ημερομηνίες είναι πολύ περιορισμένες και υπάρχει δυσκολία για τη μετάθεση της συγκεκριμένης αγωνιστικής.
Ένα σενάριο που «κτκλοφόρησε» είναι να μην αναβληθούν τα παιχνίδια της 20ής αγωνιστικής, αλλά τα ματς της Κυριακής 25/1 να «μετακινηθούν» για το Σάββατο 24/1 και τη Δευτέρα 26/1.
Εντός των επόμενων ημερών, η Super League αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή της επί του θέματος.
Χρήστος Γραμμένος