Από την ΠΑΕ Κέρκυρα τέθηκαν προς διάθεση τα εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι του ΑΟΚ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (27/10) στο Εθνικό Στάδιο του νησιού μας, με ώρα έναρξης τις 19:30, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.
Για τη μεγάλη κερκίδα, στις θύρες 2Α & 3Β (προς άκρα) τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ και στις θύρες 2Β & 3Α (προς κέντρο) είναι στα 25 ευρώ, για τη θύρα 4 (μικρή κερκίδα) τιμώνται στα 10 ευρώ και για τη θύρα 5 (μικρή κερκίδα) στα 15 ευρώ,, ενώ για τις θέσεις VIP είναι στα 40 ευρώ.
Τα εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία του ΑΟΚ στην πόλη (Σπύρου Σαμάρα 22, στον πεζόδρομο, τηλ. 26610-46430), από τις 11:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΕΑΚΚ.
Χρήστος Γραμμένος