Με όνειρα και φιλοδοξίες, ξεκίνησε χθες Δευτέρα (16/7), το απόγευμα, η καλοκαιρινή προετοιμασία του ΑΟΚ Κέρκυρα, ενόψει της συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Football League.
Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, πραγματοποιήθηκε στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ, στον Πλάντραφο Ποταμού. Αφού έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού και των συνεργατών του.
Να σημειωθεί ότι από την επίσημη «πρώτη» του ΑΟΚ, απουσίαζαν τόσο οι τρείς Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ (Ρόζεριο Τουράμ, Μπρούνο Μότα και Κέβεν Ινάσιο ντα Σίλβα), οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα μεθαύριο Πέμπτη, όσο και ο νεαρός Αντώνης Γκερέκος.
Τέλος, να επισημάνουμε ότι το παρόν στον Πλάντραφο έδωσαν πολλά διοικητικά στελέχη και συνεργάτες της ΠΑΕ, όπως οι Γιώργος Ζαρκάδας, Τάσος Βενέτης, Αλέκος Αναλύτης, Λάμπρος Γεωργακόπουλος, Γιώργος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Αργυρός, Θεόδωρος Κιούλος και Νίκος Χρυσικόπουλος, καθώς φυσικά και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ