Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου τέθηκε ο Ανέστης Αγρίτης, καθώς η έφεση του ΑΟ Κέρκυρα για την ποινή που επιβλήθηκε στον παίκτη για την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στη Λιβαδειά από τον διαιτητή Απόστολο Αμπάρκιολη, έγινε αποδεκτή από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι η έφεση που υποβλήθηκε κατά της πρωτόδικης ποινής των τριών αγωνιστικών στον Ανέστη Αγρίτη, για την αποβολή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, έγινε δεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Κατόπιν τούτου, στον παίκτη της ομάδας μας επιβλήθηκε τελικώς ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, την οποία και εξέτισε ήδη, στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και άρα, τίθεται κανονικά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τον σαββατιάτικο (15/12, 17/15) αγώνα με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League- ΟΠΑΠ.
Αναλυτικά, η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ έχει ως εξής:
“Με την υπ΄αριθμ. 123/12-12-2012 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΑΓΡΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ AO KEΡΚΥΡΑ, κατά της υπ΄αριθμ.306/6-12-2012 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΑΓΡΙΤΗ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα (80) ευρώ”».