Ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο (4/1) η προετοιμασία του ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών, στην πρεμιέρα του Β’ Γύρου της Football League (14η αγωνιστική), σε παιχνίδι που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (6/1), ανήμερα των Θεοφανείων και θα μεταδοθεί από το OTE Sports στις 3:00 μ.μ.
Οι «Φαίακες» θα επιδιώξουν να κάνουν καλό… ποδαρικό στη νέα χρονιά και να πάρουν το «διπλό», ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση ασφαλείας από τη 2η θέση, από την οποία έχου αποσπαστεί κατά 6 βαθμούς.
Ο τεχνικός της κερκυραϊκής ομλάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις βασικούς παίκτες, που θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας. Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ των «κυανέρυθρων», τον Δημήτρη Σουάνη, ο οποίος αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική, στο ματς με τον Πιερικό στην Κατερίνη, καθώς και για τους Παναγιώτη Ζορμπά και Γιώργο Παρασκευαϊδη, που έχουν συμπληρώσει από τέσσερις κίτρινες κάρτες, από τον εντός έδρας αγώνα με τη Ζάκυνθο.
Χρήστος Γραμμένος











