Για αύριο Δευτέρα (3/8) μεταφέρθηκε εντέλει η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, αναφορικά με το τι μέλει γενέσθαι στο …μέτωπο της αναδιάρθρωσης.
Η σύσκεψη αρχικά είχε προγραμματιστεί για προχθές Παρασκευή , ωστόσο πήρε αναβολή. Εδώ, να υπενθυμίσουμε πως τόσο η ΕΠΟ, όσο και η Super League 1, έχουν επίσης συσκέψεις τη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία αναμένεται να προκύψουν οριστικές εξελίξεις για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης.
Να υποθέσουμε, λοιπόν, ότι η … τύχη των ομάδων της Β΄ τη τάξει Επαγγελματικής Κατηγορίας εναπόκειται στις …ορέξεις και τις διαθέσεις των σωματείων της Super League 1 και της Ομοσπονδίας.
Παραθέτουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε της Super League 2 :
«Σας ενημερώνουμε ότι η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, αύριο Παρασκευή 31/7/2020, αναβάλλεται και μεταφέρεται για τη Δευτέρα 3/8/2020 στη 1 μ.μ. με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης»












