Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο (1/12) η προετοιμασία του ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρας για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟ ΧΑΝΙΆ Κισσαμικό , που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή , στις 15:00, στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας (Ε.Α.Κ.Κ), στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League.
Ο τεχνικός των «Φαιάκων», Δημήτρης Σπανός, συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι Νίκιτς , και Θεοδωράκης
Οι παίκτες που επέλεξε ο Αιγιώτης προπονητής, είναι οι εξής: Κουτζαβασίλης, Αθανασόπουλος, Αναστασίου, Κούρος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Παναγιωτίδης, Ιωάννου, Βέρτζος, Κρητικός Ν., Inacio, Λινάρδος, Αποστολίδης, Κόντος, Σιατραβάνης, Μίσκου, Mota, Ζορμπάς, Thuram, Κρητικός Σ., Γεωργακόπουλος
• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ: Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανέωση αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβίβαση οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα.Τηλέφωνο: 26610-30077.
• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Συνεργείο αυτοκινήτων και βουλκανιζατέρ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ. Υπεύθυνη και άμεση εξυπηρέτηση, καθημερινά από τις 8 το πρωϊ μέχρι τις 5 το απόγευμα, εκτός σαββατοκύριακου. Η επιχείρηση βρίσκεται στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Αχιλλείου, δίπλα από το Δημαρχείο. Τηλ επικοινωνίας 6976733826.