Σε μια λιτή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (5/4) η απονομή στον Θανάση Τσίγκα του βραβείου Best Goal της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, το οποίο κέρδισε χάρις στο θαυμάσιο τέρμα που πέτυχε στις καθυστερήσεις του εντός έδρας αγώνα των «Φαιάκων» με την ΑΕΚ, την Κυριακή(1/4).
Η τελετή έλαβε χώρα στα γραφεία της κερκυραϊκής ΠΑΕ, στις Αλυκές Ποταμού, ενώ το βραβείο στο 29χρονο σέντερ φορ παρέδωσε ο προπονητής της ομάδας Νέων Under 20 του ΑΟΚ, και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων», Γιάννης Χονδρογιάννης, ο οποίος απευθυνόμενος στον παίκτη είπε:
«Να σε συγχαρώ για το πανέμορφο γκολ που σημείωσες και να σου ευχηθώ κι άλλες παρόμοιες στιγμές και επιτυχίες. Τόσο προσωπικά, όσο και για την ομάδα. Πάνω απ’ όλα, να είσαι γερός και δυνατός».
Ο Τσίγκας από την πλευρά του ευχαρίστησε και επεσήμανε:
«Μακάρι αυτό το όμορφο γκολ να έδινε στην ομάδα τους τρεις βαθμούς. Δεν έγινε, αλλά μας επιτρέπει να αναπνέουμε ενόψει της συνέχειας και της προσπάθειας που κάνουμε. Θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και την κόρη μου, καθώς βεβαίως και στην ομάδα. Μακάρι να σταθούμε τυχεροί και στο τέλος της σαιζόν να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο της παραμονής».
Χρήστος Γραμμένος