Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ κάλεσε σε απολογία τον ΑΟ Κέρκυρα και τον Πανιώνιο, έπειτα από τις εις βάρος τους καταγγελίες από τον Εργοτέλη και τον Παναιτωλικό.
Οι Ηρακλειώτες και οι Αγρινιώτες υποστηρίζουν πως οι Κερκυραίοι και οι Νεοσμυρνιώτες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα μετά τον Γενάρη, καθώς είχαν οφειλές προς ποδοσφαιριστές. Έτσι, έκαναν αίτημα στη διοργανώτρια για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας, σε μία ύστατη προσπάθεια για να βρεθούν στην πρώτη τη τάξει Κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 12-07-2012 και ώρα 11.30 τις παρακάτω ΠΑΕ :
Α) ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα)
«Κατόπιν της από 9-7-2012 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 12-7-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων».
Β) ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα)
«Κατόπιν της από 9-7-2012 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 12-7-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων»
Γ) ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα)
«Κατόπιν της από 9-7-2012 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 12-7-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων».
Χρήστος Γραμμένος