• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο (31/1) η προετοιμασία της ομάδας του ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή (1/2) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (ώρα έναρξης 17:15, απευθείας μετάδοση Nova Sports), στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.
Ο τεχνικός των «Φαιάκων», Μιχάλης Γρηγορίου, συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι και οι νεοαποκτηθέντες Σέρχιο Λεάλ και Κώστας Μανωλάς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ναγιάρ, Ζουμπουλάκης και Παρασκευαϊδης.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόσο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Γκόμεζ, Χαβίτο, Καϊκούτ, Λεάλ, Μαρκόφσκι, Χουμπούτια, Φάμπιο, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Κρητικός, Μανωλάς, Σιόντης.