Θέση για τον ορισμό του Ανδρέα Παππά ως τέταρτου διαιτητή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε η ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», δεν μπορούσαν να καταλάβουν με ποια λογική έγινε αυτή η επιστροφή, ενώ έκπληξη τους προκάλεσε και ο ορισμός του Γιώργου Γιαννουλάκη καθώς όπως τόνιζαν, στενό του συγγενικό πρόσωπο κατάγεται από τα Ιωάννινα.
Συγκεκριμένα, οι νησιώτες έλεγαν:
«Αρνητική εντύπωση μας προκαλεί ο ορισμός-επιστροφή του Παππά ως 4ου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης, πως είναι δυνατόν να ορίζεται διαιτητής για τον ίδιο αγώνα ο κ. Γιαννουλάκης, του οποίου στενό συγγενικό πρόσωπο κατάγεται από τα Ιωάννινα και ο ίδιος διαμένει για μεγάλο διάστημα στην πόλη της Ηπείρου;
Οι σχέσεις μας με την ομάδα του ΠΑΣ παραμένουν εξαιρετικές και περιμένουμε τους αντιπάλους μας ώστε να τους φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».












