Την αναβολή της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής με τον ΑΟ Κέρκυρα, που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα (12/11), στις 19:30 στο ΕΑΚΚ, ζήτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη Super League.
Οι «πράσινοι» με έγγραφό τους απαίτησαν από τη διοργανώτρια αρχή να μη διεξαχθεί ο αγώνας στην ορισθείσα ημερομηνία, με την αιτιολογία ότι δύο μέρες αργότερα η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο «Νησί», σε φιλικό ματς, και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των διεθνών ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού», που μετέχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Μάλλον είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός επιδιώκει την αναβολή του παιχνιδιού, επειδή υπάρχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα, η οποία θα έρθει στο νησί με σημαντικότατες ελλείψεις.
Από ‘κει και πέρα, όμως, η Super League αναμένεται να απορρίψει το αίτημα της αθηναϊκής ΠΑΕ και ο αγώνας να γίνει κανονικά, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες του Corfucorner.gr– και η κερκυραϊκή ΠΑΕ είναι αντίθετη με την αναβολή του ματς.
Χρήστος Γραμμένος