Την τρίτη διαιτησία του στις εθνικές διοργανώσεις της τρέχουσας σαιζόν είχε ο Χρήστος Μουχλιανίτης, ο οποίος είχε οριστεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του Αγίου Θωμά Πρέβεζας με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού (4-2 το σκορ), στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
Βοηθοί του Κερκυραίου ρέφερι διατέλεσαν οι -επίσης Κερκυραίοι- Θωμάς Βλάσσης και Τάσος Γραικός, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Βασίλης Νόνας-Γεωργίου (ΕΠΣ Καστοριάς).
Ο αγώνας μεταξύ Αγίου Θωμά Πρέβεζας – Κεραυνού Θεσπρωτικού έγινε την Κυριακή (5/1), στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας.
Οι ως τώρα διαιτησίες του Μουχλιανίτη στις εθνικές διοργανώσεις της φετινής περιόδου ήταν στα εξής ματς:
• Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής (2η αγ/κή 2ου Ομίλου): Δόξα Κρανούλας – Καμπανιακός 0-0 (Κυριακή 29/9/2013)
• Πρωτάθλημα Νέων Κ19 Football League (8η αγ/κή Βορείου Ομίλου): ΆΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα – Αιγινιακός Κατερίνης 2-0 (Κυριακή 22/12/2013)
• Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής (12η αγ/κή 2ου Ομίλου): Άγιος Θωμάς Πρέβεζας – Κεραυνός Θεσπρωτικού 4-2 (Κυριακή 5/1/2014)
Χρήστος Γραμμένος













