Απλά ζήτημα χρόνου, όπως φαίνεται, είναι η επίσημη ενσωμάτωση του Σπύρου Γιακουμάκη στο ρόστερ του Αχιλλέα Νυμφών, ως μεταγραφή από τον Θιναλιακό.
Εδώ και μερικές μέρες, ο 27χρονος κίπερ έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τους «κυανέρυθρους» του Τάσου Μοναστηριώτη και μάλιστα χθες Τετάρτη (7/9) επρόκειτο να αγωνιστεί και στον φιλικό αγώνα κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, τον Θιναλιακό, όμως στην προθέρμανση αισθάνθηκε ελαφρύ τράβηγμα στους προσαγωγούς κι εντέλει δεν χρησιμοποιήθηκε.
Να επισημανθεί ότι ρόλο στους Νυμφιώτες ανέλαβε και ο πατέρας του Σπύρου, ο Άρης Γιακουμάκης, ο οποίος (ως παλιός πορτιέρο) προπονεί τους τερματοφύλακες του Αχιλλέα, ιδιότητα που άλλωστε την είχε ασκήσει και σε άλλους συλλόγους, προτού έρθει στην Κέρκυρα.
- Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ