Για την 20ή αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας, ο Εθνικός Περουλάδων χθες Κυριακή (3/4) πέρασε νικηφόρα από το Δημοτικό γήπεδο Νυμφών, επικρατώντας του Ηρακλή Σφακερών με 3-0.
Οι Περουλαδίτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Αντρίντ Τσόλι, που έκανε το 0-1, ύστερα από λάθος της άμυνας του Ηρακλή. Στο 10′ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν μια τρομερή φάση για να ισοφαρίσουν, όταν στο σουτ του Νίκου Μαρίτσα «Μούκου» ο τερματοφύλακας Άγγελος Τσουκαλάς απέκρουσε την μπάλα, η οποία κατόπιν χτύπησε στην συμβολή των δοκών, ο Τζον Μπάνος πήρε το… ριμπάουντ και σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι, ο Μπάνος την ξαναπήρε, αλλά αυτή την φορά στο σουτ του έδιωξε ένας αμυντικός.
Στο 32′ ήταν η σειρά του Ρόμπερτ Ντάτσι, από πλευράς Εθνικού, να «σημαδέψει» το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, όμως στο 38′ ο Αντρίντ Τσόλι ήταν πιο… εύστοχος, «βρίσκοντας δίχτυα» για δεύτερη φορά και «γράφοντας» το 0-2 για το «συγκρότημα» του Κώστα Αυλωνίτη. Και κάπως έτσι ολοληρώθηκε το ημίχρονο.
Την… χαριστική βολή στον σύλλογο των Σφακερών, οι φιλοξενούμενοι την έδωσαν στο 50′, όπου ο Σπύρος Κουβαράς πέτυχε το 0-3.
Μετά από αυτή του την ήττα, ο Ηρακλής έπεσε μία θέση στην κατάταξη (από την 8η στην 9η), καθώς τον προσπέρασε η Ομόνοια (την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική, εκτός έδρας) και πλέον μπλέκει σε σοβαρές… περιπέτειες, σ’ ότι αφορά την παραμονή του στην Α’ ΕΠΣΚ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βασίλης Δράμπαλος, σε συνεργασία με τους Γιάννη Σταμάτη και Αλέκο Δημητρά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΦΑΚΕΡΩΝ (Γιάννης Λεοντάρης):
Κώστας Νικοκάβουρας
Τζον Μπ[άνος
Αλέξης Λαγός
Έντουαρντ Λάτσι
Παναγιώτης Μιχαλάς
Κώστας Βουργίδης
Αντώνης Γιαννιώτης
Σπύρος Ασπιώτης
Μίκελ Μέρας
Δημήτρης Ερμενίδης
Νίκος Μαρίτσας «Μούκος»
(Ως αλλαγή έπαιξαν οι: Ενεό Σεχάι, Νίκος Μαρίτσας «Κουμής»)
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ ΣΙΔΑΡΙΟΥ (Κώστας Αυλωνίτης):
Άγγελος Τσουκαλάς
Νίκος Λεοντίτσης
Σταμάτης Τσουκαλάς
Αντώνης Κυριάκης
Σταμάτης Κούφαλης
Ρόμπερτ Ντάτσι
Κλόντι Ντάτσι
Ανδτέας Σκέμπρης
Αντρίντ Τσόλι
Νίκος Νάστας
Σπύρος Κουβαράς
(Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν οι: Θύμιος Μεσσίνης, Μπλεντάρ Πούλα, Μάνος Μπάτσο)
Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
•Το ανδρικό Κομμωτήριο του ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ, σας εύχεται ολόψυχα Καλή Ανάσταση με υγεία και ειρήνη και ένα ξέγνοιαστο Πάσχα. Σας περιμένει για μοντέρνα και κλασσικά κουρέματα ι στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στον αριθμό 15.
Τηλέφωνο: 26610-40550.
• Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία και αγάπη από το  Αθλητικό Κέντρο «ΒΛΑΣΣΗ»  και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Γ.Σ ΟΡΦΕΑΣ. Διαθέτει γήπεδα 6Χ6, 8Χ8 και 11Χ11, καθώς και Ακαδημία για ηλικίες από 5 έως 16 ετών, αλλά και ανδρική ομάδα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-46792 & 6932871892.
			
		    















