Μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου της η Διοίκηση του Εθνικού Περουλάδων ευχαριστεί τους πρώην πλέον ποδοσφαιριστές της , Κλόντιαν Ντάτσι και Φλαμούρ Πούλα για την προσφορά τους στην ομάδα, ενω παράλληλα ενημερώνει – μεταξύ άλλων- οτι στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Κώστας Αυλωνίτης με συνεργάτη τον Στάθη Σγούρο:
“Το ΔΣ της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει τον Κλοντιαν Ντατσι και τον Φλαμουρ Πουλα για την προσφορά τους στην ομάδα μας και ιδιαίτερα τον Κλοντιαν λόγο της πολύχρονης παρουσίας του στον σύλλογο μας.
Αμφότεροι θα αγωνίζονται στην γείτονα ομάδα του Οδυσσέα Αυλιωτών.
Τους ευχόμαστε καλή σεζόν.
Επισης να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι το υπόλοιπο ρόστερ παραμένει το ίδιο συν κάποιες προσθήκες που έχουν γίνει και που θα γίνουν ακόμα για την ενίσχυση του συλλόγου μας .
Στον πάγκο θα κάθεται ο Κώστας Αυλωνίτης ( Σάββας) με άμεσο συνεργάτη του τον Στάθη Σγουρο. Ευχόμαστε σε όλους , παράγοντες προπονητές ποδοσφαιριστές καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία .”