Στην δεύτερη κατά σειρά ανανέωση συνεργασίας με ποδοσφαιριστή του περυσινού ρόστερ του προέβη ο ΟΦΑΜ, καθώς μετά την συμφωνία με τον Σπύρο Σπίνουλα, στο «συγκρότημα» του Σάββα Σιδερόπουλου θα παραμείνει και ο Γιάννης Γωνιάδης.
Ο 28χρονος επιθετικός, που γεννήθηκε στα Πεύκα Αλεξανδρούπολης, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα των Αγιομαθιτών για τέταρτη συνεχή χρονιά, αφού είχε έρθει στο νησί των Φαιάκων, για λογαριασμό του σωματείου, τον Αύγουστο του 2018.
Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου του συλλόγου της νότιας Κέρκυρας:
“Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΩΝΙΑΔΗΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ.
ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΌΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ”.














