Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναρτήθηκε από φίλους της ΑΕ Λευκίμμης το Φύλλο Αγώνα που αφορά το εκτός έδρας παιχνίδι της κερκυραϊκής ομάδας με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας όπου φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής Ανδρέας Θεοδωράκης παρατηρήθηκε απλά με μια κίτρινη κάρτα στο 6ο λεπτό για διαμαρτυρία, ενώ γίνεται και το ακόλουθο σχόλιο.
«Αυτό είναι το Φύλλο Αγώνα Τρίκαλα Ημαθίας – Λευκίμμη 2-1 της 03/04/22 όπου φαίνονται οι κάρτες.
Ο ποδοσφαιριστής της Λευκίμμης Ανδρέας Θεοδωράκης παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα για Διαμαρτυρία (Δ) στο 6′. Δεν πήρε ΠΟΤΕ κόκκινη κάρτα γι’ αυτό και δεν τον τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Στο Ποινολόγιο της ΕΠΟ που δημοσιεύτηκε στο site της ΕΠΟ και στάλθηκε στις ομάδες στις 05/04/22 (μία μέρα πριν το Λευκίμμη-Μακεδονικός 1-0 που έγινε στις 06/04/22) ο Θεοδωράκης ΔΕΝ είναι τιμωρημένος.
Στο Ποινολόγιο εμφανίζεται μόνο η κίτρινη κάρτα που πήρε στο ματς Τρίκαλα Ημαθίας – Λευκίμμη ως 3η κάρτα (3η συνολικά στο πρωτάθλημα).
Η Λευκίμμη τον έβαλε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ να παίξει με τον Μακεδονικό.
Μόνο το 8ο Νομικό Θαύμα του κ. Σημαιοφορίδη μπορεί να εξηγήσει πως η Επιτροπή Εφέσεων έκρινε ότι ο παίκτης αγωνίστηκε ως τιμωρημένος».
Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ














