Στο δυναμικό του τμήματος του στίβου της ΑΕΚ εντάχθηκαν οι Κερκυραίοι επικοντιστές Ηρώ Βραδή και Χριστόφορος Λιτσαρδόπουλος
Η Ηρώ Βραδή, η οποία ήταν αθλήτρια του ΚΓΣ μέχρι το 2023 και κατόπιν του Ερμή Κωνσταντινουπόλεως Θεσσαλονίκης, γεννημένη στις 2 Φεβρουαρίου 2004, έχει ήδη καταγράψει σημαντικές επιτυχίες τη φετινή χρονιά. Κατέκτησε τη 2η θέση στο AGES Pole Vault Kameiros στη Ρόδο με επίδοση 3.66 μ., καθώς και στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών–Γυναικών στο Καυτανζόγλειο με 3.60 μ.. Επίσης, ήταν 2η στο μίτινγκ «Ν. Ζαχαριάδης» με 3.70 μ., ενώ τον Ιούνιο, στο διεθνές μίτινγκ «Celjskih knezov» στη Σλοβενία, κατέκτησε ξανά τη 2η θέση με 3.80 μ.. Το προσωπικό της ρεκόρ είναι 4.00 μ., επίδοση που σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ.
Ο Χριστόφορος Λιτσαρδόπουλος, που μέχρι πρότινος ανήκε στον Κερκυραϊκό Γ.Σ και είναι γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 2007, κατέλαβε φέτος την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στο άλμα επί κοντώ, δείχνοντας το μεγάλο ταλέντο και τις προοπτικές του. Εδώ να επισημανθεί οτι προπονητής του παραμένει ο Παύλος Σκορδίλης
Ο Αντώνης Σάντας, γεννημένος στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με την 3η θέση στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Στίβου, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή αγωνιστική του άνοδο.
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Αντώνη Σάντα, Ηρώ Βραδή και Χριστόφορο Λιτσαρδόπουλο. Οι τρεις αθλητές θα ενισχύσουν το τμήμα Στίβου της ομάδας μας, αγωνιζόμενοι στο άλμα επί κοντώ
Η Ηρώ Βραδή δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην ΑΕΚ και ανυπομονώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ομάδα».
Ο Αντώνης Σάντας ανέφερε: «Μεγάλη τιμή να φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον σε αυτή την οικογένεια και ανυπομονώ να πετάξουμε ψηλά μαζί. Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν — προπονητές, οικογένεια, φίλους. Η δουλειά συνεχίζεται, τα καλύτερα είναι μπροστά».
Τέλος, ο Χριστόφορος Λιτσαρδόπουλος τόνισε: «Χαίρομαι που ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο με την ΑΕΚ. Στόχος μου είναι η σταθερή βελτίωση, η κατάρριψη νέων ρεκόρ και η συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20».















