• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Παρά την εξαιρετική της εμφάνιση και παρόλο που προηγήθηκε στο σκορ, η ομάδα Νέων Κ19 του ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την αντίστοιχη της ΑΕΠ Ηρακλής, που είναι πρωτοπόρος, σε παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο (4/1), στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football league.
Το συγκρότημα του Γιάννη Χονδρογιάννη είχε πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα, ωστόσο λίγο η αδράνεια της άμυνας, λίγο η απειρία ορισμένων παικτών, έδωσαν το… δικαίωμα στον «Γηραιό» να κατορθώσει στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης να φέρει… τούμπα το ματς. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους «Φαίακες», καθώς βάσει της συνολικής τους εικόνας άξιζαν κάτι καλύτερο.
Η κερκυραϊκή ομάδα απέκτησε το προβάδισμα στο 59ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Νίκα, η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα κι έφτασε στον Άγγελο Ζαγουρή, ο οποίος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής «έγραψε» το 0-1, βρίσκοντας δίχτυα για ακόμη μία φορά στο τελευταίο διάστημα.
Η… απάντηση των «κυανόλευκων» ήρθε στο 75′, όταν ο Τσόρτας εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ Τριαντάφυλλου και παίρνοντας το «ριμπάουντ», έφερε τον αγώνα στα ίσα (1-1), ενώ στο 85′ οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην ολική ανατροπή του σκορ, χάρις σε γκολ του νεοεισερχόμενου Ζαφειρίου, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-1.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Στέργιος Τσιαουσίδης και βοηθοί του η Κωνσταντίνα Μυλωνάκη και ο Δημήτρης Ντάνης, της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΕΟΙ Κ19 ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Πελίτογλου): Πλιαντής, Μουχάλης, Λεφίδης, Καϊδατζής, Σταφυλίδης, Τ. Στεφανίδης, Μπαπτζής, Μ. Στεφανίδης, Κωστίκος, Τσόρτας, Γερασίμου. (Έπαιξαν και οι: Μαυρομιχάλης, Νταμπίζας, Φαϊτατζόγλου, Αριζάνης, Ζαφειρίου, Πανούσης, Πεταλάς).
ΝΕΟΙ Κ19 ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ/ΚΕΡΚΥΡΑ (Γ. Χονδρογιάννης): Τριαντάφυλλος, Καρβούνης, Λάμπουρας, Πουλημένος, Νίκας, Ζαγουρής, Στ. Κουλούρης, Μεντής, Χανδρινός, Γρηγοράκης, Γαρδικιώτης. (Έπαιξαν και οι: Λεπενιώτης, Ρόντος, Γ. Κουλούρης, Φωτεινός).