Την ερχόμενη Παρασκευή (20 Μαΐου) θα ολοκληρωθεί και τυπικά η σαιζόν για τον ΑΟ Κέρκυρα. Την ημέρα αυτή η ομάδα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση, η οποία ενδέχεται να έχει κάπως… επίσημο χαρακτήρα!
Κι αυτό διότι είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί ένα οικογενειακό δίτερμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, στο Εθνικό Στάδιο. Θα αποτελέσει την αποχαιρετιστήρια προπόνηση της ομάδας, προτού οι παίκτες μείνουν ελεύθεροι για να κάνουν τις διακοπές τους.
Στο μεταξύ, αύριο Τρίτη οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις, στο γυμναστήριο “IN ACTION”.
Από εκεί και πέρα, στις αμέσως επόμενες μέρες η Διοίκηση της ΠΑΕ σκοπεύει να παραθέσει δείπνο στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας (τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές κλπ.).
Χρήστος Γραμμένος












