Η ΓΕ Παλαιοκαστριτών, αφού ανανέωσε την συνεργασία της με τον προπονητή της, Θάνο Αγάθο, ξεκίνησε τον σχεδιασμό του ρόστερ της για την επερχόμενη σαιζόν, κάνοντας την αρχή με την μεταγραφή του Αχιλλέα Ζέρβα και την επιστροφή του Σπύρου Κοντού.
Ο Ζέρβας, ο οποίος αγωνίζεται ως μπακ τα τελευταία τρία χρόνια απουσίαζε από το νησί καθώς σπούδαζε στη Λάρισα, ενώ παράλληλα έπαιζε σε ομάδες της Α1΄ Κατηγορίας της εκεί ΕΠΣ. Πρωτύτερα, ο νεαρός παίκτης είχε φορέσει την φανέλα της παιδικής ομάδας της ΑΕ Καναλίων, της Κ17 του ΑΟ Κέρκυρα και του Ατρομήτου Άφρας.
Οσόν αφορά τον Κοντό, την περυσινή χρονιά φορούσε την φανέλα της ΑΕ Φαιάκων:
Παραθέτουμε τις ανακοινώσεις της ΓΕΠ:
«Η ομάδα μας ανακοινώνει τον 20 χρόνο Ζερβά Αχιλλέα τον ταλαντούχο νεαρό αμυντικό που έχει αγωνιστεί
ΑΕ Κανάλιων
Κ17 Κέρκυρα
Πύρρος ( Λάρισα Α1)
Ολυμπιακός Αμπελιας (Α1 Λάρισα )
Καλώς ηρθες στην οικογένεια της ΓΕΠ
Καλώς ήρθες παιχταρα»!!!!
Η ομάδα μας ανακοινώνει την επιστροφή του Σπύρου Κοντου πέρυσι αγωνίζονταν στην ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ …
Τον ξανά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΓΕΠ !!!!
Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων ΚΑΚΟΣ SERVICE. Στο 6ο χλμ. της Εθνικής Πέλεκα (40 μ. πριν την διασταύρωση Πέλεκα-Αγίου Ιωάννη). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-52863 & 6947 64 75 59.














