Την δεύτερη νίκη του στο Πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας πέτυχε ο Ορφέας Κανονιού, που συνέτριψε εντός έδρας τον Κεραυνό Δραγωτινών με 4-0.
Επρόκειτο για παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου, το οποίο διεξήχθη χθες Κυριακή (5/12), στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι. Ουσιαστικά, η νεανική ομάδα της Μέσης Κέρκυρας «καθάρισε» το ματς από το πρώτο 45λεπτο, όπου προηγήθηκε με 3-0.
Το σκορ για το «συγκρότημα» του Σπύρου Βλάσση άνοιξε στο 12′, με γκολ του Ανδρέα Μοντσενίγου, ενώ στο 22′ ο Παναγιώτης Κοσκινάς ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 35′, την… σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Δημήτρης Τόμπρος. Στην επανάληψη (και συγκεκριμένα στο 65′) ο νεοεισελθών Κώστας Κιρολάρι «έγραψε» το τελικό 4-0 για τους «νερατζούρι».
Στον αγώνα σφύριξε ο Βασίλης Μπέκαρης, έχοντας την συνεργασία των Γεράσιμου Μιχαλά και Γιώργου Πηγή.
Η σύνθεση του Α.Γ.Σ. Ορφέας (προπονητής Σπ. Βλάσσης): Ζερβός, Τόμπρος, Φορτώσης, Βουζούκας, Μάζης, Κορακιανίτης, Τσιτούμης, Γουδέλης, Κατέχης, Κοσκινάς, Μοντσενίγος. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Κιρολάρι, Καρράς, Γινάργυρος.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
• Η Ιόνια Ακαδημία (ή Ακαδημία “ΡόΜα”) σας απευθύνει με το πιο γλυκό της χαμόγελο, πολλές – πολλές ευχές για ξεχωριστές γιορτές , με υγεία Εδώ, τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά της μπάλας, με μεθοδικό τρόπο. Η σχολή λειτουργεί από το 2013 και εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, ενώ διαθέτει τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων. Ιδρυτής, υπεύθυνος και προπονητής της Ακαδημίας, είναι η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μανώλης Ροκίδης. Για πληροφορίες ή για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944305764.
• Πολλές… γαστρονομικές ευχές με πολύ αγάπη, από το Ψητοπωλείο-φαγάδικο “Α-Β ΘΕΟΧΑΡΗ”. Άριστη ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση. Σας περιμένει στο 2ο χλμ. της Εθνικής Λευκίμμης, στην Καλλιθέα Καναλίων, ακριβώς έναντι της εισόδου της ΕΡΤ. Τηλέφωνο για delivery και take away: 26610-49169. Βραδιές με live μουσική.














