Την δεύτερη εντός έδρας νίκη του μέσα σε 5 μέρες στο Πρωτάθλημα της Α1′ Κατηγορίας (και μάλιστα με το ίδιο σκορ) πανηγύρισε ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου, ο οποίος σήμερα Κυριακή (5/12) επικράτησε με 1-0 επί του ΑΟ Παξών, για την 10η αγωνιστική.
Με αυτό το «τρίποντο», οι «κοκκινόμαυροι» του Κώστα Καλούδη έμειναν μόνοι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από τους πρωτοπόρους Αστέρα Πετριτή και Θιναλιακό.
Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» του Γιώργου Ντελή, σαν να μην έφτανε που είχαν σημαντικές ελλείψεις, έχασαν μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα και τον Άγγελο Θεοδώρου, που υπέστη θλάση και στην θέση του πέρασε ο Μπράνισλαβ Νέτκοφ.
Στο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Πετριτή, το πρώτο ημίχρονο έληξε με «λευκή» ισοπαλία (0-0). Όλο το… ζουμί, ήταν στην επανάληψη!
Στο 60′, λοιπόν, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, που δόθηκε για χέρι του Λάζαρου Φωτιά, όμως από την άσπρη βούλα ο Αλέξανδρος Γραικός δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Αιμίλιο Κουλούρη, που απέκρουσε την μπάλα. Στο 65′ οι Παξινοί σκόραραν με τον Ελιάν Φασλία, αλλά το γκολ δεν κατακυρώθηκε, λόγω υπόδειξης οφσάντ από τον αρμόδιο λάινσμαν, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.
Το τέρμα που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 72′. Ο Αλέξανδρος Γραικός σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αιμίλιου Κουλούρη και ο νεοεισελθών Νίκος Δημουλής του Χρήστου (που είχε μπει στο 46′ αντί του Γιώργου Χαντάι) πήρε το… ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο ματς σφύριξε ο Χάρης Μαργαρίτης, συνεργάτες του οποίου διατέλεσαν οι Χάρης Σκορδίλης και Μιχάλης Καββαδίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Κ. Καλούδης): Ν. Ρέβης, Μπότσης, Χ. Μίαρης, Αγγ. Μηνάς, Αρ. Γαστεράτος, Σπ. Ρικάς, Σ. Μαράι, Αλ. Γραικός, Χ. Μηνάς, Θρ. Καλούδξς, Γ. Χαντάι. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Ν. Δημουλής του Χρ., Π. Νικομάνης, Τρ. Ρέβης.
Α.Ο. ΠΑΞΟΙ (Γ. Ντελής): Αιμ. Κουλούρης, Μαρ. Κούκια, Θ. Βαρότσης, Αρσ. Κουλούρης, Χαρ. Βλαχόπουλος, Λ. Φωτιάς, Χρ. Βαρότσης, Ι. Ρούσης, Ελ. Φασλία, Αγγ. Θεοδώρου, Εντ. Ντεκούα. Ως αλλαγή έπαιξαν οι: Μπρ. Νέτκοφ, Α. Μπραχιμάι, Ν. Δελιανίτης.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
• Εταιρία μεταφορών, διανομές, αμπαλάζ, αποθηκεύσεις, μετακομίσεις, ανυψωτικό μηχάνημα και logistics “KERKYRA EXPRESS”. Τηλέφωνα: 26610-20370 ,26610 – 20550 και κινητό 6945 33 38 20.
• Εγκάρδιες ευχές για χαρούμενες γιορτές, με ζεστασιά, χαμόγελα και ειρήνη, από την Κεντρική Σχολή του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα και την 5η περιφέρεια του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα, που εδρεύουν στο Αθλητικό Κέντρο «Καρπατσέλης», στις Αλυκές Ποταμού και με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-28565. Διευθυντής της Σχολής είναι ο Βαγγέλης Καρπατσέλης και προπονητές οι Θεόδωρος Μπαλανίκας, Ναπολέων Μακρής, Θωμάς Τριαντάφυλλος, Ανδρέας Αγάθος και Φοίβος Ρουβάς.














