Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Μάριος Χιουσινάι, τον οποίο η Θύελλα θα στερηθεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο 19χρονος αμυντικός-χαφ στάθηκε πολύ άτυχος την προπερασμένη Κυριακή (14/11), στον αγώνα της ομάδας της Γαρίτσας με τον Κρόνο Αργυράδων, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ολύμπου, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό χέρι, στο 21ο λεπτό του παιχνιδιού, ενώ οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως υπέστη εξάρθρωση ώμου και κάταγμα αγκώνα.
Την περασμένη Παρασκευή (19/11), ο Χιουσενάι εγχειρίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας από τον γνωστό ορθοπεδικό Σπύρο Καρδακάρη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες.
Όπως πληροφορούμαστε, οι ιθύνοντες της Θύελλας εξετάζουν το ενδεχόμενο να οργανώσουν ένα ποδοσφαιρικό ματς, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για την οικονομική ενίσχυση του ταλαντούχου παίκτη. Θεωρούμε επίσης πως οφείλει να ευαισθητοποιηθεί και το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΠΣ Κέρκυρας.
Η Διεύθυνση και οι συνεργάτες του CORFUCORNER.GR εύχονται ολόψυχα στον Μάριο να έχει ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός και υγιής στα γήπεδα!















