Σε πολύ γνώριμες «γειτονιές» επέστρεψαν ο αριστερός εξτρέμ, Ρίγκερς Σάντα και ο αριστερός μπακ, Έρβις Σάντα, οι οποίοι «μετακόμισαν» από τον ΑΟ Βασιλάτικα στον ΑΟ Κάβο.
Τα δίδυμα αδέλφια, αποτελούν τα πρώτα «θερινά» μεταγραφικά αποκτήματα των «μπορντώ», οι οποίοι -βάσει του ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR- «γλυκοκοιτάζουν» και τους… Βλάσσηδες (Δημήτρη, Πέτρο και Φίλιππο ) του Φαίακα Μαραθιά, καθώς και τον Γιάννη Βλασση του Κεραυνού Αγίου Νικολάου.
Να επισημανθεί ότι οι Ρίγκερς και Έρβις είναι δύο πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, που την περίοδο 2017-2018 είχαν αναδειχθεί Πρωταθλητές της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας με την φανέλα του Κάβου, ενώ με την ίδια ομάδα και οι δυο μαζί, την αμέσως επόμενη σαιζόν, είχαν πετύχει πολλά γκολ στις διοργανώσεις της Ένωσης.
Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














