Με τον Γιάννη Μίτσουλη (γνωστό και ως «Κοτούλα») να πετυχαίνει τρία γκολ, η Αναγέννηση Περιβολίου νίκησε εκτός έδρας τον Ηρακλή Αγίων Δέκα με σκορ 4-0, κάνοντας ιδανικό ποδαρικό στο φετινό Κύπελλο της ΕΠΣ Κέρκυρας.
Οι γηπεδούχοι του Σπύρου Ντάικου προέβαλαν σθεναρή αντίσταση στα πρώτα 50 λεπτά της αναμέτρησης, «κρατώντας» το «μηδέν» στην άμυνά τους, αλλά στην συνέχεια «υποτάχθηκαν» στην ποιοτική ανωτερότητα του αντιπάλου.
Το 0-1 έγινε στο 51′, με προβολή του Γιάννη Μίτσουλη και στο 65′ ο Νίκος Κουλούρης «Τρουμπετής» διπλασίασε τα τέρματα του «συγκροτήματος» του Σταμάτη Κουλούρη. Το 0-3 και το 0-4 για τους Περιβολιάτες σημειώθηκαν στο 76′ και στο 85′ αντίστοιχα, με απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Γιάννη Μίτσουλη.
Το παιχνίδι έγινε χθες Κυριακή (27/9), στα πλαίσια της Α’ Φάσης (1η αγωνιστική του 2ου Ομίλου), ενώ διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Αγίων Δέκα, το οποίο -σημειωτέον- βρίσκεται σε πολύ-πολύ άσχημη κατάσταση.
Να αναφέρουμε, τέλος, ότι διαιτητής του ματς ήταν ο Θωμάς Βλάσσης.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














