Ο Αθλητικός Κερκυραϊκός Σύλλογος της ξιφασκίας ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ, γνωστοποιεί, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης, ότι από σήμερα Δευτέρα (8/6) ξεκινά την συνεργασία του με τον προπονητή του αθλήματος και διεθνή διαιτητή, Στάθη Γεροσιδέρη:
«Η Διοίκηση του ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αναγνωρισμένης αξίας και αναμφισβήτητου κύρους προπονητή κ Στάθη Γεροσίδερη.
Ο κ. Γεροσίδερης, πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης, είναι :
•Συντονιστής του ξίφους ασκησεως για την
Β. Ελλάδα ,
•Πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ξιφασκίας και
•Διεθνής διαιτητής
της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαιτητών Ξιφασκίας .
Ο κ Γεροσίδερης είναι άνθρωπος που χαρακτηρίζεται από ήθος, ταλέντο, αξιοπρέπεια και η συμβολή του στην ελληνική ξιφασκία παντα θα τιμάται.
Η προπονητική και η διδασκαλία του είναι ο θεμέλιος λίθος της εξέλιξης και της καλλιέργειας της ευγενούς αμιλλας , του ηθικού και δικαίου στον χώρο του αθλητισμού.
Καλή Αρχή
Stathis Gerosideris»















