Η Σπυριδούλα Καρύδη, αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο τριπλούν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, κατέλαβε την πρώτη θέση στην Κατηγορία Νεανίδων , στην ψηφοφορία που διενεργήθηκε στο site του ΣΕΓΑΣ, μεταξύ των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2019.
Η ψηφοφορία, η οποία διήρκησε οκτώ ημέρες για τους φίλους του στίβου, ανέδειξε καλύτερη στην κατηγορία Γυναικών την Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ και στην κατηγορία Ανδρών και τον Μίλτο Τεντόγλου στο μήκος, ενώ στην κατηγορία Εφήβων πρώτευσε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, στο άθλημα της σφυροβολίας.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι στα αγόρια και στα κορίτσια Κ18 ανακηρύχτηκαν κορυφαίοι ο Γιάννης Καριοφύλλης (200μ) και η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (σπρίντερ).
Στο σύνολο τους οι παραπάνω αθλητές και αθλήτριες θα τιμηθούν με το βραβείο “Κοινού” στην γιορτή των Κορυφαίων, που διοργανώνει η Ομοσπονδία και θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (27/2), στις 18.30, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).
Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ














