Νέα απόφαση ενεργοποίησης ποινών κατά του ΑΟΚ Κέρκυρα έλαβε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, που αυτή τη φορά αφορά τους Γιάννη Ιωάννου και Σπύρο Σπίνουλα , οι οποίοι έχουν κάνει προσφυγή κατά της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ .
Παραθέτουμε τις σχετικές ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας:
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
« Δέχεται την αίτηση του Ιωάννη ΙΩΑΝΝΟΥ του Αθανασίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 174/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 431/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.
– Δέχεται την αίτηση του Σπυρίδωνα ΣΠΙΝΟΥΛΑ του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 176/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 432/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.»
Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ











