Με γκολ στην εκπνοή της αναμέτρησης, ο ΑΠΣ Μπενίτσες έκαμψε την αντίσταση του Κεραυνού Αγίου Νικολάου, τον οποίο νίκησε με σκορ 1-0, στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής Κατηγορίας.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/1), στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού. Το τέρμα που έκρινε την έκβαση του παιχνιδιού, σημειώθηκε στο 90′, με κεφαλιά του νεοαποκτηθέντα Παύλου Λίβερη, έπειτα από σέντρα του Βασίλη Ψαρρά από τα αριστερά.
Το ματς ήταν μεν δυνατό, αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια, με τους Μπενιτσιώτες να κερδίζουν δίκαια, έχοντας και δύο οριζόντια δοκάρια. Το πρώτο ήταν στο 25′, σε μακρινό σουτ του Βασίλη Ψαρρά, ενώ το δεύτερο ήταν στο 80′, σε διαγώνιο σουτ του Γιώργου Κατσούλη.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πέτρος Νικόπουλος.
Με αυτό το πολύ σημαντικό «τρίποντο», η ομάδα του Σπύρου Γιαννούλη προσπέρασε τον Κεραυνό και… σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με τον Φαίακα Μαραθιά.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Σημείωση: Το CORFUCORNER.GR δεν θα κάνει φωτογραφικό αφιέρωμα στο παραπάνω παιχνίδι, λόγω του πρωτοφανούς, αντικανονικού και αντιδεοντολογικού αποκλεισμού της ιστοσελίδας μας από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚ, έπειτα από απόφαση του Αθηναίου κ. Ιωάννη Σφακιανάκη (εκ των μισθωτών του γηπέδου), γεγονός που παρεμποδίζει την προβολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των κερκυραϊκών σωματείων. Η κατάσταση αυτή, ξεκίνησε από τις αρχές Ιανουαρίου του 2019 και τελεί υπό την σκανδαλώδη ανοχή της Διοίκησης του Παναγιώτη Ποζίδη στην ΕΠΣ Κέρκυρας
.














