Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ΑΕ Λευκίμμης θα δώσει το παρόν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με την κερκυραϊκή ομάδα στην πρεμιέρα του 4ου Ομίλου να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Ευπαλίου Φωκίδας.
Η αποστολή της «Βασίλισσας» αναχώρησε από το νησί σήμερα Σάββατο (21/9), στις 2 το μεσημέρι. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή το μεσημέρι, στις 2. Αρχικά, η ΕΠΟ είχε ορίσει την αναμέτρηση να ξεκινήσει στις 4.30, ωστόσο έπειτα από αίτημα της ΑΕΛ άλλαξε η ώρα έναρξης, για συγκοινωνιακούς λόγους.
Στον αγωνιστικό τομέα, αμφίβολη για τους Λευκιμμιώτες είναι η συμμετοχή των Χρήστου Γαστεράτου και Κώστα Κυπτίου, οι οποίοι αισθάνονται κάποιες ενοχλήσεις και η παρουσία τους στην εντεκάδα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Από ‘κει και πέρα, το τεχνικό δίδυμο της ΑΕΛ, Σπύρος Κουλούρης και Σπύρος Παλαιοχωρίτης (ο δεύτερος δεν διαθέτει δίπλωμα), δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιάννη Βασιλάκη και Αλέξη Κάντα, που είναι ανέτοιμοι.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ













