Μετά την αποχώρηση του Νούνο Κλάρο, ο ΑΟ Παξών βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Και απ’ ότι φαίνεται, η Διοίκηση θέλει να κάνει μια κίνηση που θα εντυπωσιάσει!
Πριν από λίγες μέρες, το CORFUCORNER.GR είχε αποκαλύψει ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι κοντά σε συμφωνία με βορειοελλαδίτη τεχνικό, το όνομα του οποίου είναι πολύ γνωστό και ο οποίος δεν θα αναλάβει μόνο την ανδρική ομάδα, αλλά και την Ακαδημία της. Νεότερες πληροφορίες του site μας, αναφέρουν ότι οι Παξινοί είναι στα πρόθυρα της συνεργασίας με τον Γιώργο Τουρσουνίδη.
Επειδή η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει διασταυρωθεί, την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.
Ο Τουρσουνίδης αποτελεί παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει γεννηθεί στις 21 Αυγούστου 1970 (είναι δηλαδή 49 χρονών) και επί σειρά ετών τίμησε τις φανέλες του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας, αγωνιζόμενος στην θέση του χαφ. Έχει διατελέσει μέλος του τμήματος σκάουτινγκ του «Δικέφαλου του Βορρά», καθώς και προπονητής της ομάδας Νέων του συλλόγου.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














