Την επιστροφή τριών βαθμών που είχαν αφαιρεθεί από τον ΑΟΚ Κέρκυρα, εξαιτίας οφειλών προς τον Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή (19/4) η Football League, .
Εγκαίρως οι «Φαίακες» προχώρησαν στην πλήρη εξόφληση του παίκτη με αποτέλεσμα να πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς που τους είχε αφαιρέσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και να βρίσκονται πλέον στην 6η θέση με 44 .
Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής, έχει ως εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί στην ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί δυνάμει της σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αρ. 55/4-4-2019 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πλήρους και ολοσχερούς εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή DIMITROVSKI VLADIMIR και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ.5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ.»












