Στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ο Κρόνος Αργυράδων αύριο Κυριακή (13/1) , αγωνίζεται εντός έδρας , στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας , στις 15:00, για την 14η αγωνιστική του 3ου Ομίλου.
Ο προπονητής των «μπλέ», Γιάννης Χονδρογιάννης αποφάσισε να πάρει μαζί του εικοσι δύο ποδοσφαιριστές, ενώ αναγκαστικά (λόγω τραυματισμού) έμειναν εκτός ο Σπύρος Μεσημέρης ο Βασίλης Πετρόγιαννης και ο τιμωρημένος με 4 κάρτες Νίκος Πουλημένος (ο τελευταίος είναι στην 22αδα, αλλά θα αποκλειστεί). Στην αποστολή μετέχουν και δυο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, οι Τιχομίρ Κάνεφ και Αλέξανδρος Ντερτιλής.
Οι… εκλεκτοί του Κερκυραίου τεχνικού, είναι οι εξής: Ζάχος, Βάρελης, Τριαντάφυλλος, Αχείμαστος, Κωστακιώτης, Ανυφαντής, , Ντατίδης, Χατζηδημητρίου, Χαρτσιάς, Παπαστεργίου, Αποστολίδης Σπαχίου ,Κάνεφ, Μουζακίτης, Κατσιαμίτας, Γραικός, Κονισπολιάτης, Λάμπογλου, Ντερτιλής Κοιλιάρας και Βλάσσης.
• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ KEΡKYΡAΣ, με υπεύθυνο προπονητή τον Κώστα Αγάθο. Η Σχολή διδάσκει το παραδοσιακό καράτε WADO RYU (που πλέον είναι Ολυμπιακό), σε τμήματα παιδικά, ανδρών – γυναικών και αγωνιστικό (σπορ καράτε). Εδρεύει στον Άγιο Ματθαίο, πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου. Τηλέφωνο: 6932 71 60 66
• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ: Ανδρικό Κομμωτήριο του ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ, για μοντέρνα και κλασσικά κουρέματα. Βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στον αριθμό 15.
Τηλέφωνο: 26610-40550.













