Ολοκληρώθηκε χθες Τρίτη (14/12) η προετοιμασία του ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρας για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 4η φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος (3η αγωνιστική του 7ου Ομίλου), που θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη (19/12) στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας (ΕΑΚΚ), στις 3 το μεσημέρι.
Ο τεχνικός των «Φαιάκων», Δημήτρης Σπανός, συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.
Οι παίκτες που επέλεξε ο Αιγιώτης προπονητής, είναι οι εξής: Αθανασόπουλος, Βουτσελάς, Αναστασίου, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Βλάχος, Θεοδωράκης, Ιωάννου, Βέρτζος, Κρητικός Ν., Inacio, Nikic, Παναγιωτίδης, Vila, Σιατραβάνης, Mota, Ζορμπάς, Thuram, Γεωργακόπουλος, Misku
Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που σήμερα οι Κερκυραίοι νικήσουν τους Κρητικούς, θα προκριθούν στους «16» της διοργάνωσης.
•ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Aπό το Διοικητικό Συμβούλιο, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Αχιλλέα Νυμφών και της σπουδαίας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του συλλόγου.
• ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από το ψητοπωλείο – φαγάδικο Α-Β ΘΕΟΧΑΡΗ, που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, στην Καλλιθέα Καναλιων, απέναντι από την είσοδο της ΕΡΑ. Τηλέφωνο για delivery: 26610-49169. Εξαιρετικό πρόγραμμα με ζωντανή ελληνική μουσική κάθε Σάββατο.











