Ο ΑΟΚ Κέρκυρα ξεκίνησε το «νοικοκύρεμα» της ομάδος, ταχτοποιώντας την εκκρεμότητα του προπονητή, καθώς η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Σπανού.
Τα πράγματα πλέον αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, με την ΠΑΕ σήμερα Πέμπτη (5/7) να γνωστοποιεί τα στάδια της προετοιμασίας της ομάδος, η οποία ξεκινά την Δευτέρα 16 Ιουλίου και περατώνεται την Δευτέρα 13 Αυγούστου, ενώ θα ακολουθήσει μια σειρά από φιλικούς αγώνες.
Το σχετικό δελτίο Τύπου των «Φαιάκων», είναι το εξής:
«Με την ομάδα μας να μπαίνει πλέον σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει νεάς αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Ιουλίου τα εργομετρικά τέστ και οι αιμοτολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστ ών. Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί με την έναρξη των προπονήσεων στις 16 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο του Πλάντραφου και το πρώτο στάδιο των προπονήσεων να ολοκληρώνεται στις 26 Ιουλίου.
Απο εκεί η ομάδα μας θα αναχωρήσει για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια όπου θα καταλύσει στο προπονητικό κέντρο «Naoussa Mountain resort» και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας απο τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 13 Αυγουστου.
Το εν λόγω ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό προορισμό για την προετοιμασία ποδοσφαιρικών ομάδων, καθώς βρίσκεται σε ένα πανέμορφο τοπίο, σε υψόμετρο 1350 μέτρων και με θερμοκρασίες που το καλοκαίρι δεν ξεπερνούν τους 25 βαθμούς κελσίου.
Εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθούν και οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας της ομάδας μας”.
Ρεπορτάζ:ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ











