Ο ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα προχώρησε στην ανανέωση του χλοοτάπητα των δύο βοηθητικών γηπέδων του συλλόγου, στα Γαζάτικα της Κάτω Κορακιάνας και στον Πλάντραφο Ποταμού,ούτως ώστε να διευκολυνθεί στον μέγιστο βαθμό η προετοιμασία της ομάδας της ΠΑΕ, ενδεχομένως και της ομάδας Νέων .
Επίσης, άρχισαν οι εργασίες για τη δημιουργία ενός ακόμη γυμναστηρίου, στο προπονητικό κέντρο του Πλάντραφου, όπου βρίσκονται οι βασικές αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ.
Η ανακοίνωση των «Φαιάκων» έχει ως εξής:
«Σε γοργούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι απαραίτητες ενέργειες για την προετοιμασία των προπονητικών κέντρων της ομάδας μας. Συγκεκριμένα ανανεώθηκε ο χλοοτάπητας στον Πλάντραφο και στα Γαζάτικα ώστε με την έναρξη των προπονήσεων το ρόστερ της ομάδας να προπονείται σε ιδανικές συνθήκες.
Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την δημιουργία ενός ακόμη γυμναστηρίου εντός του προπονητικού κέντρου στον Πλάντραφο».











