Έναν ακόμη φιλικό αγώνα θα δώσει ο ΑΟΚ Κέρκυρα, επ’ αφορμής της διακοπής του Πρωταθλήματος της Super League . Αύριο Παρασκευή (23/3) οι «Φαίακες» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα δυνατό ματς, που αποτελεί γειτονικό ντέρμπι.
Ο τεχνικός της κερκυραϊκής ομάδας, Γιάννης Μαντζουράκης, δεν μπορεί να υπολογίζει στους ανέτοιμους, Ντανιέλ Αντέτζο, Φώτη Γεωργίου, Γιάννη Ιωάννου και Φάμπιο Νούνιες, που προέρχονται από τραυματισμό, καθώς και στους μονίμως τραυματίες, Μάθιου Γκόμες και Ματέους Ντε Βάργκας, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκολα Λέκοβιτς, ο οποίος αισθάνεται μικροενοχλήσεις.
Το αυριανό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», κεκλεισμένων των θυρών, με ώρα έναρξης τις 16:30. Η αποστολή του ΑΟΚ θα μεταβεί αυθημερόν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ











