Ισόπαλος εκτός έδρας με σκορ 33-33 με τον Ζαφειράκη Νάουσας, αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φαίακα Κέρκυρας στο παιχνίδι που διεξήχθη χθές Σάββατο (21/10), για τη 2η αγωνιστική του βορείου Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Το συγκρότημα του Νίκου Ριγανά αδικείται από το αποτέλεσμα, καθώς μέχρι και το ημίχρονο προηγούνταν στο σκορ με διαφορά 5 γκολ (14-19). Στην επανάληψη (κι ενώ η κερκυραϊκή ομάδα είχε το προβάδισμα με 19-22) , στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς οι διαιτητές απέβαλλαν τον προπονητή και παίκτη του Φαίακα, Νίκο Ριγανά. «Διότι μετά από φάουλ που δέχθηκε χτύπησε αντανακλαστικά με το χέρι του αντίπαλό του στο πίσω μέρος του κεφαλιού», όπως γράφτηκε στο Φύλλο Αγώνα.
Οι Ναουσαίοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του πολύπειρου Κερκυραίου παίκτη και κατάφεραν να πλησιάσουν στο σκορ και εντέλει να αποσπάσουν την ισοπαλία.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως στο 43′ ο αγώνας διεκόπη προσωρινά, καθώς φίλαθλοι των γηπεδούχων πέταξαν μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο.
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 6-6, 10-11, 12-13, 13-17, 14-19 (ημχ.), 16-22, 20-23, 22-25, 24-27, 28-30, 33-33
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ζαφειράκης Νάουσας: Βλάχος 3, Πίτος 3, Θεοδωρόπουλος 6, Διδασκάλου 2, Πετρίδης 3, Ρότσιος 1, Τζουβάρας, Κ. Κορωνάς 4, Αρβανιτίδης, Μαυροδουλάκης 3, Παντελίδης 5, Νικολαΐδης, Δεληχρήστος, Τσιγαρίδας 3, Μπουμπουλέντρας, Θ. Κορωνάς
Φαίακας Κέρκυρας: Καραμανλής 1, Δάσκαλος 4, Παγωνίδης, Νάστος 11, Τσιλιμπάρης, Ριγανάς 2, Βάγιας 3, Κόντης 5, Σουλάνης, Κατσαρός, Μπαρούμας 2, Βόικας, Γκόγκας 5, Κατσακιώρης, Προσαλέντης, Λινάρδος.
Διαιτητές: Νάσκος – Χαρίτσος,
Δίλεπτα: 5-4
Πέναλτι: 0/1-6/7
Κόκκινη κάρτα: στο 38:27 ο Νίκος Ριγανάς
Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ













