Φανερά ικανοποιημένος για την εντός έδρας νίκη του ΑΟΚ Κέρκυρα με 1-0 επί του Παναιτωλικού, εμφανίστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του σαββατιάτικου αγώνα στο ΕΑΚΚ.
Μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού Nova Sports, ο τεχνικός των «Φαιάκων ανέφερε τα εξής:
«Κάθε νίκη είναι σημαντική, γιατί μας δίνει τρεις βαθμούς. Τα καταφέραμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, ενδεχομένως την πιο επικίνδυνη στη μετάβαση μπάλας στο πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να μην μας βρει ανοιχτούς, να είμαστε οργανωμένοι, να μην επιτρέψουμε στους αμυντικούς χαφ του να πάρουν την μπάλα και να κάνουν παιχνίδι.
Πήγε καλά το πλάνο μας, κάναμε φάσεις και πετύχαμε ένα τέρμα προς το τέλος της αναμέτρησης. Αυτή η νίκη μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στους φιλάθλους μας, συγχαρητήρια σε όλους. Προσπαθούμε όλοι μαζί και παίρνουμε κουράγιο ο ένας από τον άλλον, ώστε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε θετικά αποτελέσματα σε κάθε παιχνίδι».











