Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας στο σκάνδαλο που έχει προκαλέσει τριγμούς στο οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ.
Ένας από τους μάρτυρες που συνέβαλαν ώστε να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στο μπάσκετ στην κατάθεσή του έχει δώσει λίστα με τους αγώνες, οι οποίοι με κάποιο τρόπο χειραγωγήθηκαν.
Ο εν λόγω μάρτυρας, όπως αναφέρει το «NewsIt» μπορεί να έχει πλήρη εμπλοκή στο σκάνδαλο και στα μοχλευμένα τελικά αποτελέσματα και έχει αποδεχθεί τη δωροληψία ωστόσο βασίζεται στην ευνοϊκή μεταχείριση την οποία ενδέχεται να λάβει, καθώς έχει βοηθήσει την έρευνα των Αρχών ενώ βάσει των δικών του μαρτυριών έχουν στοιχειοθετηθεί μέχρι ενός σημείου οι κατηγορίες και η έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης.
Μέσα στην λίστα που παρέδωσε προκειμένου να «πέσει στα μαλακά» βρίσκεται και ο αγώνας μπάσκετ Ιόνιος Κέρκυρας – Προμηθέας Πατρών Β΄ (ΕΑ Προμηθέας 2014), ο οποίος διεξήχθη στις 20 Ιανουαρίου 2026 στην Κέρκυρα για τη National League 1 και είχε λήξει με σκορ 60-80 υπέρ του Προμηθέα Β΄., καθώς ο Γ. Μαυραγάνης του ζήτησε να κερδίσει οπωσδήποτε η φιλοξενούμενη ομάδα!!!
Να επισημανθεί ότι ο ανακριτής του Πρωτοδικείου Αθηνών έχει αποστείλει επίσημο αίτημα στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), ζητώντας να ελεγχθεί η στοιχηματική δραστηριότητα για τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς και για άλλους 48 αγώνες της τελευταίας δεκαετίας (2016-2026) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.













