Ο Γιάννης Χονδρογιάννης, παρότι εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στον πάγκο του Αστέρα Πετριτή, δεν ξεχνά την παλιά μεγάλη του αγάπη, την ομάδα Νέων του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα. Και σε κάθε ευκαιρία, βρίσκεται στο πλευρό της!
Για του λόγου το αληθές, δημοσιεύουμε την ανωτέρω φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται ο έμπειρος τεχνικός, ευρισκόμενος στην κερκίδα του ενωσιακού στο Κανόνι, να παρακολουθεί τον αγώνα των ομάδων Κ20 μεταξύ ΑΟΚ Κέρκυρα- Λεβαδειακού (0-0) που έγινε το πρωι του περασμένου Σαββάτου (23/9), για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων της Super League.
Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη Τετάρτη (20/9) ο Χονδρογιάννης είχε βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, καθώςε κοουτσάρισε τον Αστέρα Πετριτή στο νικηφόρο (1-0) εντός έδρας ματς με την Κ20 του ΑΟΚ, στα πλαίσια της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κερκυραίος προπονητής είχε δουλέψει για τρείς σεζόν (2010-2011,2011-2012, και 2012-2013) στην Κ20 της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Super Legue, ενώ την περίοδο 2013-2014 ήταν στο… τιμόνι της Κ19 του ΑΟ Κασσιώπης (ή αλλιώς ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα), στη Football League.
Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ













