Ο νεοφώτιστος στην Α΄ Κατηγορία, Αυγερινός Βαλανειού, σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα και να διεκδικήσει ένα από τα «εισιτήρια» της ανόδου στην Α1΄.
Μάλιστα, στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας του, το συγκρότημα του Σπύρου Βλάχου όχι μόνο ξεκίνησε από πολύ νωρίς τις προπονήσεις του (από την 1η Αυγούστου), αλλά έχει επιλέξει να δίνει φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους που είναι αποκλειστικά από την ανώτερη Κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου και σχεδόν όλοι από τη βόρεια περιοχή του νησιού.
Συγκεκριμένα, οι Βαλανειώτες έχουν μέχρι στιγμής αντιμετωπίσει δυο φορές τον Αστέρα Λιαπάδων και από μια την Ολυμπιάδα Καρουσάδων, τον Οδυσσέα Αυλιωτών και τον Αχιλλέα Νυμφών ενώ την προσεχή Τετάρτη(6/9) θα παίξουν στην Αχαράβη με τον Θιναλιακό.
Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Βλάχος από φέτος έχει αποσυρθεί από την ενεργό ποδοσφαιρική δράση και πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σωματείο ως προπονητής.
Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ













