Ένα ακόμη «γρανάζι» είναι πολύ πιθανό να προσθέσει στη… μηχανή του ο ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, ο οποίος έχει ζητήσει από την ΑΕΚ τον νεαρό Δημήτρη Μελικιώτη.
Πρόκειται για έναν 21χρονο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως εξτρεμ και ως επιθετικός, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ. Γι’ αυτό, δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί στους «Φαίακες» με την μορφή δανεισμού.
Ο Μεληκιώτης, άρχισε την καριέρα του στην Βέροια, με την οποία την σεζόν 2015/2016 είχε 7 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβρη στην ομάδα της Ημαθείας, «μετρώντας» 7 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο, χωρίς να σκοράρει. Τον περασμένο Ιανουάριο, η ΑΕΚ τον έκανε δικό της, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Στους «κιτρινόμαυρους» αγωνίστηκε 2 φορές στο Κύπελλο Ελλάδας (με Λεβαδειακό και Πλατανιά), ενώ βρέθηκε στον πάγκο σε 2 παιχνίδια του Πρωταθλήματος.
Τέλος, να επισημάνουμε πως είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, όπου έχει αγωνιστεί 2 φορές.
Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ











