Χθες Κυριακή (14/12) η Πρόοδος Ρωγών επικράτησε της ΑΕ Λευκίμμης με 1-0 για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας (πρεμιέρα Β΄ Γύρου).
Στο Δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων παρότι αμφότερες οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ και συγκεκριμένα για τους γηπεδούχους του Γιώργου Νταλάκα, με τους Χρήστο Σιδηρόπουλο στο 3ο λεπτό, Αντώνη Χριστογιάννη στο 17΄, Πάνο Μπότσαρη στο 33΄ , αλλά ο Αλέξανδρος Λέτσο με σπουδαίες αποκρούσεις κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και από πλευράς των φιλοξενουμένων των Γιάννη Φλώρου & Φίλιππου Τάντη με τους Χρήστο Γαστεράτο στο 32΄ και Χρήστο Τσιάβο στις καθυστερήσεις τελικά πήγαν στα αποδυτήρια με συνοδεία το 0-0
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53΄ ο Χρήστος Γαστεράτος απείλησε και πάλι, με δυνατό σουτ το οποίο όμως μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Προόδου, Γιώργος Νικολαϊδης . Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού πέτυχε στο 61ο λεπτό ο Παντελής Νάστος, έπειτα από την πάσα του Αντώνη Χριστογιάννη (1-0)
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξης Σταθόπουλος με βοηθούς του, τους Τάσο Παλούμπη & Δημήτρη Σακελιά άπαντες προερχόμενοι απο την ΕΠΣ Αχαΐας
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πρόοδος Ρωγών (Γιώργος Νταλάκας): Νικολαΐδης, Δήμος, Μπεζεβέγκης (85′ Παππάς), Λάκκας, Δημουλάς, Τσώρης (75′ Σταύρος), Νάστος (75′ Παπανδρέου), Τσιάμης, Σιδηρόπουλος, Χρηστογιάννης (65′ Καλαμπόκης), Μπότσαρης (85′ Σακκάς).
ΑΕ Λευκίμμης (Γιάννης Φλώρος – Φίλιππος Τάντης): Λέτσο, Πήλιος, Ματσοβίλα, Πανταζής, Παπαδόπουλος (46′ Αράθυμος), Πουλημένος (60′ Βασιλάκης Ι.), Τσιάβος (46′ λ.τρ. Σουκέρας), Γιαννούλης, Βασιλάκης Γ. (83′ Ασπιώτης), Γαστεράτος, Παπάς.














