Στο πρόσωπο του Γιάννη Φλώρου η Διοίκηση του Ηρακλή Αγίων Δέκα βρήκε τον αντικαταστάτη του Σπύρου Ντάικου για τον πάγκο της ομάδας, ενόψει της επερχόμενης ποδοσφαιρικής σαιζόν.
Η επιδίωξη του 49χρονου Γιαννιώτη τεχνικού (γεν στις 28/10 1976) θα είναι η δημιουργία μιας καινούργιας, ανταγωνιστικής ομάδας με στόχο μια αξιόλογη πορεία στο Πρωτάθλημα της Β΄ τοπικής Κατηγορίας
“Το Διοικητικό Συμβούλιο των Αγίων Δέκα ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Φλώρου ως νέου προπονητή της ομάδος μας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Η πρόσληψη του σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για την ομάδα του βουνού γεμάτη προσδοκίες τόσο σε οργανωτικό όσο και προπονητικό επίπεδο .
Ο Γιάννης Φλώρος διαθέτει δίπλωμα UEFA A, UEFA B και FITNESS COACH CERTIFICATION.
Διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και έχει εργαστεί στο παρελθόν σε CORFU FC , Βολίδα Κέρκυρας, Αστερα Μωραιτικων, Ατρόμητο Στρογγυλής, Δια Κασσιωπης καθώς και σε αρκετές Ακαδημίες ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων 2 χρόνια στα PAO SOCCER SCHOOLS. Σου ευχόμαστε καλορίζικος και καλή επιτυχία στο έργο σου”.















