Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης του ΑΟΚ Κέρκυρα, που έγινε σήμερα Σάββατο (22/4), ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή (23/4), στις 19:00 στο Ε.Α.Κ.Κ , για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League, ο Κώστας Χριστοφοράκης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.
Από την 24η αγωνιστική που οι «κυανέρυθροι» νίκησαν την Ξάνθη με 1-0 έδειξαν ένα πολύ «άσχημο πρόσωπο», μετρώντας τέσσερεις σερί ήττες, χωρίς να έχουν πετύχει ούτε ένα γκολ αλλά να έχουν δεχτεί 14!
Τέσσερα από την Βέροια, τρία από τον Ηρακλή, δύο από τον Ολυμπιακό και πέντε από την ΑΕΚ. Την Κυριακή οι «Φαίακες» υποδέχονται τον Πανιώνιο, χωρίς τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο ,και σίγουρα θέλουν να «σπάσει» αυτό το αρνητικό σερί.
Ο υπηρεσιακός τεχνικός, Κώστας Χριστοφοράκης, έχει στην διάθεσή του τον Ροζέριο Τουράμ( επιστρέφει από τιμωρία), ενώ άφησε εκτός αποστολής τους Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι, Μόιζε Αντιλέχου και Ιφεανί Ονίλο,για λόγους τακτικής.
Οι… επίλεκτοι του Μονεμβασιώτη προπονητή είναι οι εξής:
Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Κέβιν Ντιόγκο, Γκόμεζ, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Ντουαλά Επστάϊν, Ζορντάο Ντιόγκο, Ζορμπάς, Τουράμ, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος Παμλίδης.











