Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του 2ου Τουρνουά Φιλίας και Προσφοράς των Παλαμάχων Κέρκυρας και στους αγώνες της πρώτης φάσης συνεχίζουν δέκα από τις 12 ομάδες, που είχαν δηλώσει αρχικά συμμετοχή.
Στη Β φάση προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες της βαθμολογίας και από το final4 θα προκύψουν οι φιναλίστ του μεγάλου και μικρού τελικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα (διάθεση προσκλήσεων) προορίζονται για το Κέντρο Ειδικής Αγωγής & Επαγγελματικής Κατάρτισης «Η ΜΕΛΙΣΣΑ».
Τα αποτελέσματα & οι σκόρερ της 6ης αγωνιστικής:
ΦΑΙΑΚΕΣ – ΟΛΥΜΠΟΣ 1-3 (Μερκούρης και Ντόκορος 2, Βουγιούκας)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΜΑΓΙΑ 2-1 (Βλάχος Νικηφόρος, Μπαμπούλης και Μπούτας Ηλίας)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΑΡΗΣ 4-3 (Χειρδάρης 2, Γρίβας 2,και Μπράτος Τρύφωνας 2, Πουλημένος Γιώργος)
ΟΦΑΜ – ΑΣΤΕΡΑΣ 5-1 (Αργυρόπουλος Χρήστος 2, Ανδριώτης Παύλος, Αβραμιώτης Ευθύμιος, Καποδίστριας Νίκος και Ελούλ Κώστας)
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ – ΛΕΥΚΙΜΜΗ 1-0 (Κατωμέρης Μάκης)
Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΛΙΑΠΑΔΕΣ 0-3 α.α.
Η βαθμολογία
ΟΦΑΜ 18 (6 αγ)
Όλυμπος 16 (6 αγ)
Ολυμπιάδα 12 (5 αγ)
Κεραυνός Ποταμού 10 (6 αγ)
Λιαπάδες 9 (4 αγ)
Λευκίμμη 7 (5 αγ)
Άρης Κέρκυρας 7 (5 αγ)
Μάγια 3 (5 αγ)
Αστέρας 3 (5 αγ)
Φαίακες 1 (6 αγ)
———————————-
Δικηγόροι Κέρκυρας 0
ΑΟ Κέρκυρα 0
Σημείωση 1: Η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Κερκύρας, συμμετέχει εκτός συναγωνισμού στο Τουρνουά, λόγω υποχρεώσεών της στα πανελλαδικά πρωταθλήματα των Δικηγόρων. Ως εκ τούτου δεν μετράνε οι αγώνες τους στη βαθμολογία.
Σημείωση 2: Ο ΑΟ Κέρκυρα έχει αποχωρήσει από τη διοργάνωση.















