Η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας, στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει για ανεύρεση πόρων, προέβη στη συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα σπονσοράρουν τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις από την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης, Παναγιώτης Ποζίδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Επτάνησα 98,8 και τον Χρήστο Γραμμένο, ανέφερε επ’ αυτού του θέματος:
«Θέλω να σας ανακοινώσω τα αποτελέσματα της προσπάθειας που κάναμε για την χορηγική υποστήριξη των Πρωταθλημάτων μας. Για πρώτη φορά φέτος, η Ένωση της Κέρκυρας -και πιστεύω πρωτοπόρα σε όλη την Ελλάδα- προχώρησε στην πώληση, σε επιχειρήσεις του νησιού, των χορηγικών δικαιωμάτων της διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων, των 8 διοργανώσεων που έχουμε, δηλαδή των τριών ανδρικών Κατηγοριών, του Κυπέλλου και των τεσσάρων παιδικών διοργανώσεων. Βρήκαμε τους χορηγούς και τις επόμενες μέρες υπογράφονται τα συμβόλαια, με το ποσό των 8.000 ευρώ. Τα ανδρικά Πρωταθλήματα αγοράστηκαν από το γυμναστήριο “IN ACTION”, το οποίο θα είναι ο επίσημος χορηγός της Α1′, της Α’ και της Β’ Κατηγορίας, με το ποσό των 4.000 ευρώ και τα Πρωταθλήματά μας από φέτος θα μετονομαστούν σε “ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ IN ACTION”. Το Κύπελλο, με το ποσό των 1.300 ή 1.500 ευρώ, αγοράστηκε από τη WIND, ενώ όλα τα παιδικά Πρωταθλήματα αγοράστηκαν από άλλες επιχειρήσεις της Κέρκυρας. Όλα τα έσοδα που θα έχει η Ένωση από χορηγίες και από άλλους τρόπους εύρεσης πόρων ή εξοικονόμησης πόρων, θα κατευθυνθούν στα σωματεία που έχουν ανάγκη».














